Starity

Búcsúznak a Lila Akác köz lakói

2011. augusztus 06. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki számára megdöbbentő hírrel szolgál az ABC csatorna: az egyik legnépszerűbb sorozat, a Született feleségek nyolc évad után véget ér.

hirdetés
Búcsúznak a Lila Akác köz lakói

Miután az ABC megszabadult néhány sorozattól, újabb műsort vett célba: ezúttal a Született feleségeknek vet véget nyolc évad után.

A források szerint a csatorna vezetői a vasárnapi TCA-gyűlésen jelentik be a szomorú hírt, miszerint búcsúznak a Lila Akác köz lakói. A 2011–2012-es évad lesz az utolsó a sorozat számára – annak ellenére, hogy a készítő, Marc Cherry legalább kilenc évadot szeretett volna.

A szeptember 25-én debütáló szezon már Cherry nélkül készül, aki az előző évad végén kiszállt a sorozatból, s már csak tanácsadóként felügyeli a munkálatokat. Az indok meglehetősen egyszerű volt: a producer más sorozatok felé kacsintgatott, miközben Edie Britt megformálója, Nicollette Sheridan is perbe fogta.

A show színésznői is teljes sokk alatt állnak, mivel az eredeti tervek szerint 2013-ig biztosan folytatódott volna a népszerű sorozat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek