Starity

Eminem és Christina Aguilera duettje várható?

2011. augusztus 06. 19:07   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyes források szerint már kész is Eminem és Christina duettje. Talán ez a dal is akkora sláger lesz, mint a Love the Way You Lie?

hirdetés
Eminem és Christina Aguilera duettje várható?

Egyes források szerint már kész is a rapper, Eminem és a híres énekesnő, Christina Aguilera duettje. A párosítás már így is nagyon fura, hiszen két eléggé eltérő műfajt képviselnek, és Eminem a 2000-ben készült The Real Slim Shady dalban és klipben is jól kigúnyolta.

A híres barbadosi énekesnőt, Rihannát is kiparodizálta a We Made You klipjében, ám 2010 augusztusában megjelent közös daluk és klipjük, a Love The Way You Lie, amiből igazi világsláger lett.

Christinának nem mindegy, milyen albummal és kislemezzel tér vissza a köztudatba, hiszen a 2010-es Bionicot több kritikus is leszólta.

„Christina tudja, hogy a legutóbbi album kudarca után valami igazán különlegessel kell előállnia, hogy visszaszerezze rajongói figyelmét. Az új dal igazi ütős szám, világszerte nagy sikert aratna, ha ez lenne az új kislemez. Ez az, amire Christina készül – alig várja, hogy visszavágjon kritikusainak” – nyilatkozta egy forrás az Entertainment Weeklynek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek