Starity

Szecsődi Karcsi megfogta Sonia új melleit

2011. augusztus 08. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szecsődi Karcsi elárulta a Tabu Tv riporterének, hogy nem meleg, de szereti magát sminkelni, és az ékszerekért is odavan.

hirdetés
Szecsődi Karcsi megfogta Sonia új melleit

„Teljesen egy női lelkületű kis emberke vagyok, szeretem magam sminkelni, én így érzem jól magam” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a zenész.

Karcsi úgy gondolja, nem tud tenni semmit, hogy változtasson azok véleményén, akik melegnek titulálják őt.

„Nem vagyok meleg, de én mondhatok bármit, mert fél Magyarország annak tart, és kedves egészségükre” – mondta a tabutv.hu riporterének az énekes.

Továbbá elárulta azt is, régebben zavarta, hogy kinézete miatt sokan cikizték, de ma már túllépett ezen. Ez a fajta megjelenés Karcsit egészen a kiskorától kezdve kíséri, ugyanis az egész családja ezt a vonalat képviseli.

„Én egy olyan családból származom, ahol artisták között nőttem föl, dívák közt. Anyukám énekesnő, nagymamám artista, és rám így ragadt ez a dolog. Én a nőket szeretem, ez egyértelmű.”

Karcsi és Nkuya Sonia két évig elválaszthatatlan barátok voltak, de nem volt köztük semmi. A fiatalok annyira jóban vannak a mai napig, mint a testvérek, sőt, Sonia még azt is megengedte Karcsinak, hogy megfogja új melleit.

„Megnéztem neki, kíváncsi voltam, hogy ez milyen, meg ilyet még nem annyira láttam, meg vele vagyok olyan viszonyban, hogy megnézhettem, nagyon szép lett, és tetszik” – árulta el Szecsődi Karcsi. Majd ezután bevallotta, hogy ő az orrán változtatna plasztikai műtéttel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek