Starity

Candice Swanepoel már halloweenre készül

2011. augusztus 09. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szupermodell legutóbbi fotózásán különféle jelmezekben pózolt, és bár halloween még hónapokra van tőlünk, a Victoria’s Secrettel még időben felkészülhetünk rá.

hirdetés
Candice Swanepoel már halloweenre készül

Bár halloween még majdnem három hónapra van tőlünk, a szőke topmodell máris az ünnep lázában ég a Victoria’s Secrettel, ami sosem tud mellényúlni: legutóbbi fotózásukon Candice Swanepoel szupermodellből kreáltak ezerarcú „színésznőt”, aki a képsorozaton többek között kalózként, rendőrként, ördögként, takarítónőként és Mikulásként is pózol.

A 22 éves lány csupán néhány ötletet adott az ezer választékból azoknak a rajongóinak, akik úgy gondolják, jó móka lenne október 31-én a híres „trick or treat” játékot űzni.

És bár állítólag hízókúrára fogta a szépséget a VS, úgy tűnik, egyelőre nem nagyon látható fejlődés: lábai szinte majdnem ugyanolyan soványnak és törékenynek tűnnek, mint a néhány hónappal ezelőtti, mindenkit sokkoló fotókon. Sokan el is kezdtek aggódni érte, és naponta cikkeztek arról, hogy anorexiás, és a Victoria’s Secret sincs már oda a nőies alakért, hanem újabban csontsovány modellekre hajt.

Candice tagadta a vádakat, miszerint beteg lenne: „Egészséges vagyok és boldog.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek