Starity

Afrikai gyermekeken segít David Arquette

2011. augusztus 10. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sikoly sztárja új módszerrel szeretne segíteni az afrikai gyerekeken: míg mások segélycsomagokat küldenek, addig ő a malária ellen vette fel a harcot.

hirdetés
Afrikai gyermekeken segít David Arquette

David Arquette nemrégiben Afrikába utazott, hogy beteg és egészséges gyermekeken egyaránt segítsen. A színész a Malaria No More szervezet jóvoltából utazott Szenegálba, melynek célja, hogy megóvja az embereket a váltóláztól.

A népbetegségnek számító kór ellen a szervezet különféle terveket készített, melyeknek David is részese volt. A színész rengeteg családhoz ellátogatott, szúnyoghálókat osztott, szülőkkel és gyermekekkel beszélgetett, valamint azt is megtudta, hogyan harcolnak a közösségek tagjai a fertőző betegség ellen.

Utazásaik során rengeteg színész fertőződött már meg maláriával, azonban Arquette egészségesen tért vissza otthonába. Rajongóit is arra kéri, gyűjtsenek pénzt és támogassák a Malaria No More nevű szervezetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek