Starity

Világsztárok a Topmodell leszek!-ben

2011. augusztus 11. 15:03   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több világsztár is fel fog tűnni az Topmodell leszek!-ben (America's Next Top Model). Nicki Minaj és Ashlee Simpson is szerepet kapott.

hirdetés
Világsztárok a Topmodell leszek!-ben

Az egyik leghíresebb tehetségkutató valóságshow, a Topmodell leszek! (eredeti címén America's Next Top Model) szeptember 14-én újra a CW képernyőjén lesz látható. A műsor immár a tizenhetedik évadhoz érkezett. A műsorvezető továbbra is az egykori Victoria's Secret-modell, Tyra Banks lesz.

Mivel a nézettség megcsappant, a szerkesztők úgy döntöttek, hogy ez az évad másabb lesz, mint a többi. Ugyanis a legemlékezetesebb szériák tagjait hívnák vissza, így a műsor alcíme All-Stars lett. A zsűri ezúttal a divatfotós, Nigel Barker és a Vogue magazin szerkesztője, André Leon Talley.

A vendégzsűritagok pedig Nicki Minaj, Kathy Griffin, LaToya Jackson, Ashlee Simpson, Kristin Cavallari, Coco Rocha, Anthony Zuiker és Nikos Papadopoulos lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek