Starity

Hilary Duff állapotos

2011. augusztus 14. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hete még arról szólt a fáma, hogy a fiatal színésznő nem akarja elsietni a családalapítást – bármennyire is vágyik rá. Ennek ellenére ma kiderült, hogy Hilary állapotos.

hirdetés
Hilary Duff állapotos

A 23 éves énekesnő nemrég bejelentette, hogy első gyermekét várja férjével, a hokijátékos Mike Comrie-val. Habár Hilary múlt hónapban adott interjút az Elle magazinnak, mely során elmondta, bár tervezik a családalapítást, egyelőre nem a közeljövőben. Most úgy tűnik, mégis változtak a tervei.

„A hétvége folyamán ünnepeljük Mike-kal a házassági évfordulónkat! E különleges nap miatt úgy döntöttünk, megosztunk veletek néhány fotót az esküvőről. Nem hiszem el, hogy máris eltelt egy év. Ugyanakkor el kell árulnunk egy izgalmas hírt: gyermeket várok!” – írta Duff a hivatalos blogján.

Az énekesnő azt is elárulta, készen áll új életére, és alig várja, hogy anya legyen: „Hihetetlenül boldogok vagyunk, és készen állunk arra, hogy új fejezetet nyissunk az életünkben. Köszönöm mindenkinek a támogatást, amit az évek alatt nyújtott.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek