Starity

Slash és Mary J. Blige összefogott

2011. augusztus 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Guns N’ Roses gitárosa, Slash eddig nem szólt róla, viszont most Twitter-oldalán bejelentette, hogy az R&B-énekesnővel, Mary J. Blige-dzsal elkészítették közös dalukat.

hirdetés
Slash és Mary J. Blige összefogott

A 2010-ben debütált Slash című album miatt a nagyszerű gitáros számos barátját hívta meg, hogy dolgozzanak együtt vele, mint például Ian Astburyt, Lenny Kravitzet, Sammy Hagart és még sokan másokat. Most viszont a híres énekesnővel, Mary J. Blige-dzsal állt össze egy közös dal erejéig.

Az egykori Velvet Revolver/Guns N’ Roses gitárosa, Slash örömmel írta meg Twitter-oldalán, hogy a csodás hangú R&B-énekesnővel elkészítette közös dalukat, melyet így jellemzett: „Most fejeztem be a munkát Mike Clinkkel a Mary J. Blige-dzsal felvett közös dalunkon. Ütősen hangzik!”

A gitáros már nem először készített közös dalt tehetséges énekesnőkkel, hiszen Rihanna Rockstar 101 és a Black Eyed Peas énekesnője, Fergie Beautiful Dangerous dalában is hallható Slash gitárjátéka.

Ez nem az első alkalom, hogy Mary is összeállt nagyszerű zenészekkel. Énekelt az Aerosmith együttessel a Super Blow show-ban, és felvett a U2 együttessel is egy közös dalt, melynek címe One.

Slash jelenleg turnézik, és a dal a gitáros második szólóalbumán lesz majd hallható, ami 2012 áprilisában fog megjelenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek