Starity

Megemlékezett Amy Winehouse-ról a 30STM

2011. augusztus 17. 15:03   |   Szerző: Mélodrame

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 Seconds to Mars szombaton lépett fel a Szigeten, a koncerten pedig megemlékeztek Amy Winehouse-ról.

hirdetés
Megemlékezett Amy Winehouse-ról a 30STM

A 30 Seconds to Mars egy éven belül harmadszor látogatott hazánkba, a magyar rajongók legutóbb augusztus 13-án, a Sziget Pop-Rock Nagyszínpadán láthatták kedvenceiket.

A Los Angeles-i trió ezúttal sem okozott csalódást, újfent ízelítőt adtak az utánozhatatlan 30 Seconds to Mars-hangulatból. A koncertet felvezető dobszólóval sok ezer szív dobbant együtt, az ezt követő közel másfél órában pedig feledhetetlen élményben volt részük mindazoknak, akik kilátogattak a helyszínre. Jared Leto a koncert teljes ideje alatt tartotta a kapcsolatot a közönséggel, sőt, a végén a legszerencsésebbeket még fel is hívta maga mellé a színpadra.

Az este legszebb pillanata mégis minden bizonnyal a pár hete tragikusan fiatalon elhunyt Amy Winehouse-ra való megemlékezés volt. Mint az köztudott, az eredeti elképzelések szerint Amy koncertezett volna a Sziget negyedik napján. Június 21-én azonban az énekesnő menedzsmentje – Amy egészségi állapotára hivatkozva – lemondta az összes tervezett fellépést. Az így megüresedett helyre sikerült aztán az illetékeseknek beszervezni Jared Leto csapatát. Amy Winehouse szinte pontosan egy hónappal később, július 23-án távozott közülünk.

Jared a koncerten váratlanul kezdett bele a Rehab refrénjébe, a következő másodpercben azonban már a színpad teljes vonzáskörzete vele együtt énekelte Amy egyik legnagyobb slágerének sorait. Ezt követően az énekesnő munkásságát méltatta pár szóban, majd eljátszották az Amy emlékére ajánlott A Modern Myth című dalukat – melynek végén több ezer torokból szállt egyként a „Goodbye!” Amy felé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek