Starity

Tánctanár lett Dukai Regina és Iszak Eszti

2011. augusztus 18. 14:02   |   Szerző: Media Meridian

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismeretlen vizekre evezett hazánk két szépsége, Dukai Regina és Iszak Eszti. A lányok úgy döntöttek, felcsapnak tánctanárnak, debütálásuk pedig jól sikerült: több száz fiatalt táncoltattak meg.

hirdetés
Tánctanár lett Dukai Regina és Iszak Eszti

Noha az ember azt gondolná, mi sem egyszerűbb a táncnál, Iszak Eszternek és Dukai Reginának mégis fejtörést okozott a koreográfia betanítása, mert hogy állításuk szerint hadilábon állnak a tánccal.

„Pozitív személyiség vagyok, ezért azt mondanám, hogy egy igazi táncos veszett el bennem! Mivel gyerekkoromban jártam népi táncra, ezért a jobbra-balra lépegetés nagyon jól megy, sőt, ha meghallok egy ütemes számot, akkor azonnal elkezdek táncolni, de a tudományom itt meg is állt. Azt hiszem, maradok inkább a mikrofonnál” – nevetett Regina, aki elárulta, focista párjával szívesen táncra perdül akár a konyha kellős közepén is.

„Nem tudja senki, de amikor találkozunk a párommal, az az első, hogy megcsókol, és elkezdünk keringőzni. Olyankor még az sem zavar bennünket, hogy ki lát! Megmondom őszintén, kicsit feszélyezve érzem magam, amikor táncolni kell, ezért kapóra jött a Lipton Ice Tea A Nagy Közös Tánc próbája. Abban bíztam, hogy mivel több százan táncolunk együtt, sikerül ellazulnom. És sikerült is! Nagyon jól éreztem magam!” – mondta el a gyönyörű énekesnő, aki elárulta, hogy egy össznépi „flashmob” megmozdulásra készülnek.


Fotó: Miklós András / Starity.hu

„Külföldön jobban elterjedt már ez a táncos mozgalom. Egy megbeszélt helyen, jelen esetben szeptember 3-án 15 órakor a Vörösmarty téren hirtelen a semmiből összegyűlik több száz vagy több ezer ember, eltáncolják ugyanazt a koreográfiát, majd mindenki megy a dolgára. A Facebookon lehet regisztrálni a próbákra. Akkor sincs baj, ha valaki nem tud eljönni, a Légy Pozitív oldalon oktatóvideók is vannak” – árulta el Regina, akinek pillanatnyi kolléganője, Iszak Eszter is bevallotta, hogy fenntartásai vannak a táncparketten. A műsorvezető a TV2 A Nagy duett című műsorában bebizonyította, hogy hangja van, és bizony a ritmust is eltalálja, noha ő egyáltalán nem így gondolja.

„Szerintem én és a ritmus két külön fogalom vagyunk. Valahogy nem találjuk meg egymást – mondta nevetve a gyönyörű modellből lett műsorvezető. – Most mégis igyekeztem megtanítani ennek a rengeteg embernek a megadott koreográfiát, amelyet a Facebookról is meg lehet tanulni. Tánctanárnak viszont nem mondanám magam, mert ahhoz táncolni is tudni kéne!” – vigyorgott a Viva műsorvezetője, aki bevallása szerint nehezen tanul koreográfiát, ezért büszke magára és a tömegre, hogy sikerült elsajátítaniuk minden egyes lépést, amelyet majd szeptember 3-án 15 órakor a Vörösmarty téren mutatnak be.


Fotó: Miklós András / Starity.hu

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek