Starity

Hilary Duffot kidobták készülő filmjéből

2011. augusztus 22. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes-színésznőt kidobták készülő filmjéből, a készítők ugyanis úgy gondolták, terhessége csak akadályozza a munkát.

hirdetés
Hilary Duffot kidobták készülő filmjéből

Most már biztosan nem Hilary Duff fogja alakítani Bonnie karakterét a készülő Bonnie és Clyde-feldolgozásban. Noha a produkcióra évek óta készülnek, és Duff helye eddig stabil volt a szereplők között, a készítők mégis úgy döntöttek, terhessége miatt ejtik a színésznőt.

„Annyira izgatott vagyok! A rendező szerint hamarosan forgatni kezdjük a filmet. Már régóta erre várok. Kíváncsi vagyok, milyen lesz egy teljesen más és új karaktert alakítani” – írta egykor Hilary a Twitter-oldalán.

A TMZ információi szerint a készítők szívesen megvárnák az énekesnőt, de szorítja őket az idő: „Hilary jövő júniusig nem lesz olyan állapotban, hogy eljátssza Bonnie-t. Várnánk rá, ha lehetne, de nincs több időnk.”

Nem Duff az egyetlen, akit kidobtak egy készülő produkcióból terhessége miatt. Tavaly Mariah Carey járt ugyanígy: akkor az ikrek miatt ejtették Tyler Perry filmjéből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek