Starity

Válik Will Smith és Jada Pinkett

2011. augusztus 23. 19:07   |   Szerző: MarlaSinger

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenhárom együtt töltött év után elválik egymástól Will Smith és Jada Pinkett – adta hírül az In Touch Weekly.

hirdetés
Válik Will Smith és Jada Pinkett

A pár régóta problémákkal küzd, az utóbbi időben egyre többször röppentek fel hírek küszöbön lévő válásukkal kapcsolatban, de Smith és felesége az utolsó pillanatig próbálták megmenteni házasságukat. Különös figyelmet fordítottak gyermekeikre, a 13 éves Jadenre és a 10 éves Willow-ra, még párterápiára is rászánták magukat. Úgy tűnik azonban, hogy a sok igyekezet ellenére sem sikerült hollywoodi filmbe illő happy enddel zárni a krízist.

Smithék 1990-ben a Kaliforniába jöttem című vígjátéksorozat meghallgatásán találkoztak először, ahol Jada Will sorozatbéli barátnőjének szerepére jelentkezett. A munkát végül nem ő kapta, az „igazi” Willel azonban házasságot kötött 1997 szilveszterén. Egészen mostanáig igazi álompárként tartották őket számon, akiknek nincsenek botrányaik, bájos gyerekeik vannak, és rendkívüli sikereik ellenére is normális életet élnek – már amennyire az álomgyár egyik legjobban fizetett sztárja élhet olyat.

Egy álomnak vége, mi azonban sok boldogságot kívánunk nekik külön-külön is jövőben, és reméljük, hogy a gyermekeik sem sínylik meg nagyon a válással járó huzavonát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek