Starity

Megan Fox eltünteti a monroe-s tetoválását

2011. augusztus 23. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megan Fox úgy döntött, hogy eltávolíttatja egyik tetoválását, egészen pontosan a jobb alkarján lévő Marilyn Monroe-portrét.

hirdetés
Megan Fox eltünteti a monroe-s tetoválását

A Transformersszel ismerté vált színésznő úgy gondolja, hogy ideje eltüntetni Marilyn Monroe-s tetoválását, szerinte ugyanis negatív energiákat sugároz, amire nincs szüksége.

Egy olasz divatmagazinnak, az Amicának erősítette meg a hírt a 25 éves sztár, miszerint afelé halad, hogy örökre eltűnjön jobb alkarjáról a 20. század dívája. „Leszedetem a tetoválást, mert ő egy negatív, zavart és bipoláris személyiség volt. Nem akarom, hogy ez a negatív energiát vonzzon az életembe.”

Megan testét a szexszimbólum portréjával együtt kilenc tetoválás díszíti, ám azt még nem tudja, hogy megáll-e egy eltűntetésénél: „Ki tudja, talán majd a többit is leszedetem, bár a lézer fáj.”

Nos, úgy tűnik, Miss Foxnak nem ez az első ilyen lépése, hiszen 20 évesen egyik piercingjét távolította el, melyet még 16 évesen Britney Spears hatására szúratott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek