Starity

Újra műsoron a Luxusdoki

2011. augusztus 25. 08:08   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 után most a Viasat3 tűzi műsorára a Luxusdoki című amerikai sorozatot.

hirdetés
Újra műsoron a Luxusdoki

A 2009-ben indult széria ezúttal a Viasat3-on lesz látható, augusztus 27-étől. A Luxusdoki (Royal Pains) főszereplője Mark Feuerstein, aki már több filmben és sorozatban is megmutatta tehetségét. A színész egyébként a színházban kezdte karrierjét, később több televíziós produkcióban is kipróbálta magát, viszont rajongói a Casanova Fallingnak köszönhetően ismerték meg.

A Luxusdoki Dr. Hank Lawsonról (Mark Feuerstein) szól, akit az öccse, Evan elvisz magával Hamptonsba egy hétvégére, ahol Hank megmenti az egyik vendég életét. A buli házigazdája pedig nem marad hálátlan.

A produkcióban több sztár is megfordult már pár rész erejéig, ilyen például Peter Jacobson, akit a tévénézők a Doktor House című sorozatból ismernek, valamint Campbell Scott, akit láthattunk A hatalom hálójában vagy a Csodaországban is. Mark öccsét a sorozatban Paolo Costanzo alakítja, akit a Joey című vígjátéksorozatból ismerhetünk. Illetve láthattuk már Michael Rapaportot is, aki a Randiguru és a Merényleg a suligóré ellen című filmekből lehet ismerős.

A széria Amerikában már a harmadik évadnál tart, nálunk eddig az első két évad ment le. A Viasat3-on az első évadot kezdik majd el vetíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek