Starity

Wolf Kati ősszel új albummal jelentkezik

2011. augusztus 24. 12:12   |   Szerző: hana001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kati az X-Faktor óta hazánkban, és az Eurovíziónak köszönhetően külföldön is nagy sikereket ért el. Hamarosan pedig megjelenik új lemeze is.

hirdetés
Wolf Kati ősszel új albummal jelentkezik

Wolf Katinak egész Európát sikerült meghódítania What About My Dreams? (Szerelem, miért múlsz?) című dalával. A számot többen is feldolgozták, ráadásul még francia nyelven is kiadják, de az énekesnő elárulta, nem kell sokat várnunk az új hangzásokra. Augusztusban ugyanis Kati új dallal jelentkezik, ami természetesen készülő lemezére is felkerül.

„Ez a popvonal marad mindenképpen, amilyen az első dalom, ez megadja az egésznek a hangulatát. Sokféle dal lesz majd rajta [az albumon], több szerző is részt vett a készítésében. Lesz nagyon szép ballada benne, lesznek ilyen popos, táncos nóták, mindenféle szép dal...” – árulta el részleteket az ősszel megjelenő albumáról.

Az interjúból még az is kiderült, hogy Kati első lemezéről – amit édesapjával készített – is kerülnek fel majd dalok. A lemezmegjelenés október-november környékére várható. Reméljük, az augusztusban debütáló dal és az új album is olyan sikereket ér majd el, mint a Szerelem, miért múlsz?.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek