Starity

Mutya Buena pert nyert a Sugababes ellen

2011. augusztus 24. 20:08   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mutya Buena már jó ideje fontolgatta a pert a Sugababes ellen jogtalan névhasználat miatt, hiszen a csapatban már egyetlen alapítótag sem munkálkodik 2009 óta. Az énekesnő végül megtette a jogi lépéseket, az ügy pedig tegnap le is zárult.

hirdetés
Mutya Buena pert nyert a Sugababes ellen

A Sugababes nevű formáció még 1998-ban alakult meg Keisha Buchanan, Mutya Buena és Siobhán Donaghy által.

2001-ben történt az első csere a csapatban: Heidi Range került a távozó Shiobán helyére. A Sugababes ezzel a felállással érte el legnagyobb sikereit: több toplistás daluk és lemezük is született ebben az időszakban.

2005-ben Mutya Buena hagyta ott a csapatot, így már csak Keisha maradt az eredeti összetételből, akit 2009-ben rúgtak ki.

A felállás azóta változatlan, Heidi Range, Amelle Berrabah és Jade Ewen viszi a formációt, ám népszerűségük igen megcsappant, tavaly kiadott albumok csúfosan szerepelt a lemezlistákon.

A banda újult erővel nemrégiben tért vissza, ám örömük nem lehet felhőtlen, ugyanis Mutya Buena pert indított a lányok ellen jogtalan névhasználat miatt. A tegnap lezárult per értelmében mostantól az egykori alapítótag birtokolja a Sugababes nevet, így a mostani csapat nem használhatja azt.

Mutya természetesen nagyon boldog a megnyert ügy miatt, így ha szeretné, Sugababes név alatt újra alapíthatná a bandát Keishával és Shiobánnal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek