Starity

Gisele lett az első milliárdos szupermodell

2011. augusztus 26. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brazil topmodell 3 Forbes-lista élére is felkerült az elmúlt héten: egy listán férjével, Tom Bradyvel is osztozkodik.

hirdetés
Gisele lett az első milliárdos szupermodell

Gisele és férje, Tom Brady együtt uralják a Világ leggazdagabb sztárpárosa címet – legalábbis a Forbes szerint, megelőzve olyan párokat, mint Katy Perry és komikus kedvese, valamint Beyoncé és Jay-Z.

A már többször is a világ legjobb modelljének kikiáltott lány a 60. helyen végzett a világ legigézőbb hölgyei között. Az elismerés hatalmas, mivel ő az egyetlen olyan nő a listán, aki modell, és jelenleg is él – mivel már nem élő személyeket is felsoroltak. Gisele egyébként megelőzte az amerikai Vogue főszerkesztőjét is, Anna Wintourt, Diane von Furstenberget – Paris Hilton egyik kedvenc tervezőjét –, valamint Miuccia Pradát, a világhírű olasz márka örökösét és tervezőjét.

Ha ez még nem lenne elég, ő lett az első milliárdos szupermodell is a világon – amihez nagyban hozzájárult részesedése a Havanias brazil cipőmárkánál, mely általa tervezett papucsait gyártja.

Jelenleg továbbra is tervezi következő papucskollekcióját a brazil Ipanema számára, s többek között az Espirit arca. Legközelebb az i-D magazin őszi számában, illetve a Looks francia divatlap címlapján lesz látható.

Gratulálunk, Gisele!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek