Starity

Eminem depressziós?

2011. augusztus 26. 16:04   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egykori munkatársa, Skylar Grey nyilatkozott a rapperről, aki szerint meglehet, hogy Eminem depressziós.

hirdetés
Eminem depressziós?

A híres rappernek nemrég jelent meg legújabb videoklipje, amit Bruno Marsszal készített, s máris rosszindulatú pletykák kerültek fel a világhálóra. Az Eminemmel egykor együtt dolgozó Skylar Grey, aki az I Need a Doctor című dalban is énekel, és a Love the Way You Lie 2. változatát is írta, most a Daily Mirror magazinnak nyilatkozott Marshallról.

„Sajnálom Eminemet, mindig olyan szomorú, és bánom, hogy ilyen elszigetelt életet kell élnie. Kíváncsi vagyok, hány igazán közeli barátja van – nyilatkozta Skylar. – A lakása ajtajában mindig azt mondogatta, hogy fél kimenni. Kicsit ijesztő volt, hiszen tele volt újságírókkal, akik folyamatosan tettek fel neki kérdéseket.”

Skylar azt is elmondta, hogy Eminem még öt év után sem tudja feldolgozni egykori legjobb barátja, Proof halálát, sőt, 38 évesen azt sem fogadja el, hogy édesapja soha nem volt rá kíváncsi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek