Starity

Pitbull reagált Lindsay Lohan vádjaira

2011. augusztus 26. 12:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan bepereli Pitbullt, amiért a rapper Give Me Everything című dalában rossz színben tünteti fel őt. A latin-amerikai előadó most reagál a vádakra.

hirdetés
Pitbull reagált Lindsay Lohan vádjaira

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Lindsay Lohan pert indít Pitbull ellen, amiért dalában rossz színben tünteti fel a botrányos színésznőt. Lindsay állítása szerint hírnevét ezzel bemocskolták, és személyiségében kárt tettek.

Pitbull most reagált a támadásokra, és elárulta, továbbra is fel fog lépni slágerével, hiába akarják azt világszerte betiltatni.

„Fel fogok lépni vele a VMA-n, szeretném meghívni Lindsay Lohant is, hogy megnézhesse, és tárgyalni tudjunk erről – mondta egy interjúban, amit hivatalos oldalán közöltek. – Számomra ironikus, hogy őszinte legyek. Amikor először olvastam, azt hittem, hogy csak viccel. Aztán rájöttem, hogy ez komoly.”

Továbbá hozzátette, nem állt szándékában Lindsay Lohanről rosszat mondani, sőt, úgy érzi, a dalban elhangzott sor pozitív hatással van a színésznő karrierjére: „Amikor megemlítettem Lindsay-t a dalban, annak pozitív üzenete volt. Nem akartam senkit sem megrángalmazni, vagy kárt okozni a karrierjében. Minden alkalommal megemlítjük valakinek a nevét. A rapnek kettős jelentése van, és metaforákkal teli.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek