Starity

Eric Saadét Robyn inspirálta

2011. augusztus 27. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két svéd zenész – Eric Saade és Robyn – jó hatással vannak egymásra, legalábbis az énekesnő biztosan pozitív energiákat sugároz az Eurovízió harmadik helyezettje felé.

hirdetés
Eric Saadét Robyn inspirálta

Eric karrierje felfelé ívelőben van: június 29-én jelent meg második nagylemeze Saade Vol. 1 címmel, melyről már tavasszal tudni lehetett, hogy lesz folytatása, amely Saade Vol. 2 címen kerül majd a boltokba – és az online áruházakba novemberben. De vajon honnan jött az ötlet?

Eric elmondta, hogy első albuma, a Masquerade nem teljesen az ő lelkivilágát tükrözte, ám a Saade Vol. 1 már 100%-osan ő. A 22 országra vonatkozó lemezszerződése mindkét korongra szól, illetve elárulta azt is, honnan jött a dupla lemez gondolata: „Robyn inspirált, hogy két részben jelentessem meg az albumot. A második rész, a Saade Vol. 2 novemberben érkezik. Szerintem ez a jövő. Ha zenét jelentetsz meg, sokat kell majdnem azonos időben piacra dobnod. Ez a megközelítés egyébként is tetszik nekem.”

A Saade Vol. 2 pontos megjelenési dátumát egyébként még mindig nem lehet tudni, csupán annyi információ látott napvilágot, hogy november végén kerül a boltokba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek