Starity

Megjelent Amy Winehouse új kollekciója

2011. augusztus 27. 16:04   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már megvásárolható Amy Winehouse legújabb, Fred Perryvel közös kollekciója.

hirdetés
Megjelent Amy Winehouse új kollekciója

Hatalmas megdöbbenést keltett Amy Winehouse július 23-ai halálhíre. Először a legtöbben arra gondoltak, hogy a drog végzett a szerencsétlen énekesnővel, azonban a toxikológiai vizsgálat kimutatta, semmi illegálisat sem találtak szervezetében. A halál oka a mai napig ismeretlen.

Már múlt év márciusában nyilvánosságra hozták, hogy a brit botrányhősnő a híres divattervezővel, Fred Perryvel fog dolgozni. Eddig már két kollekciót legyártottak közösen (ezek megvásárolhatóak is voltak), és ezenkívül még kettőt, azonban Amy váratlan halála miatt komolyan elgondolkozott a divatcég, hogy megjelentesse-e őket. Azonban a férfi a családdal való egyeztetés után mégis piacra dobta az AW11 nevet viselő őszi–téli kollekciót, amelyet a tervek szerint majd 2012-ben követ egy tavaszi–nyári is.

A ruhák leginkább az 50-es évek divatját hozzák vissza kissé modernebb felfogásban, ami nem meglepő, mert Winehouse öltözködésére is leginkább ez volt a jellemző.

A ruhák bárki számára megvásárolhatóak a Fred Perry cég honlapján, amelyen egy üzenetet is közzé tettek: „Sok mérlegelés és Amy családjának jóváhagyása után úgy döntöttünk, megjelentettjük az AW11-et, Amy Winehouse Fred Perry számára tervezett kollekcióját. Amy szenvedélyesen és elkötelezetten állt a közös munkához, és az ő meghatározó stílusa majdnem minden egyes darabot megpecsételt. E körülmények között az összes beszedett jogdíjat és bevételt a nemsokára megalapuló Amy Winehouse Alapítványnak adományozzuk.”

A kollekció darabjai itt tekinthetőek, valamint vásárolhatóak meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek