Starity

Súlya miatt támadják Demi Lovatót

2011. augusztus 30. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato az MTV VMA-n gyönyörű ezüst ruhában jelent meg, melyben immáron dús idomait csodálhatta meg a közönség. Sokan azonban ismét zaklatják és kritizálják súlya miatt a Skyscraper énekesnőjét.

hirdetés
Súlya miatt támadják Demi Lovatót

A VMA-est folyamán Demi Lovato egy mély dekoltázsú, ezüst ruhát viselt, s a közönség megcsodálhatta teltebb alakját. Korábban szárnya kaptak a híresztelések, miszerint az énekesnő étkezési zavarokkal küzd, ám most bebizonyította, hogy elégedett a testével, és egyáltalán nem okoz gondot tükörbe néznie.

Sokan azonban úgy vélik, Demi előnytelenül kövér lett, ezért támadni és kritizálni kezdték a Skyscraper énekesnőjét – aki természetesen kiállt magáért.

„Tudjátok mit? Egészséges és boldog vagyok! Meghíztam, tegyétek túl magatokat ezen” – csiripelte Twitter-oldalán.

Később barátnője, Ashley Greene is kiállt Lovatóért, aki elmondta, mennyire gyönyörűnek tartja az énekesnőt – aki pár perccel később köszönetet is mondott a Twilight-sztárnak: „Pontosan ezért vagy a barátom.”

A tinisztárt többnyire a #demilavato jelölés alatt kritizálják a Twitteren, mióta megjelent a díjátadón. Szerencsére csak az a fontos, hogy Demi egészségesnek tartja életmódját, és nem érdekli mások véleménye.


Fotó: Celebuzz

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek