Starity

Dukai Regina felvágottat reklámoz

2011. augusztus 30. 09:09   |   Szerző: Becky Dí

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dukai Regina, a vékony modell újabban húskészítményeket reklámoz fogyókúrás ételek helyett. Regi elárulta, imádja a kolbászt.

hirdetés
Dukai Regina felvágottat reklámoz

A Sugarbird legsportosabb arca, Dukai Regina egy szegedi cég teherautóit díszíti fényképével, melyen tejtermékeket és húskészítményeket reklámoz. A lány a Bors napilapból értesült arról, hogy a fotók már az autókra kerültek. Mivel Regi imádja a magyaros ételeket, örömmel vállalta a felkérést.

„Még én sem láttam a kész reklámanyagokat, de nagyon kíváncsi vagyok, hisz már maga a fotózás is rendkívül jó hangulatban telt. Nem akartam átlagos fotókat, és szerintem igazán különleges képek születtek” – mondta Regina, aki csinos és karcsú alakját nem rémes fogyókúrával őrzi meg.

A modell azt is elárulta, nem hiába mondott igent a felkérésre, hiszen imád enni, és sosem fogyókúrázik: „Egy szalonnának vagy egy kolbásznak nem tudok ellenállni, hisz odavagyok a magyaros ízekért. Tejcukor-érzékenységem miatt persze oda kell figyelnem arra, mit eszem, de szerintem, aki nem tud egy jót enni, az boldogtalan ember.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek