Starity

Döbbenetes fogyáson van túl Jonah Hill

2011. augusztus 30. 12:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jonah Hillt kövér testalkattal ismerhettük meg. A Felhangolva Aaron Greenje fél év alatt megszabadult felesleges kilóitól, új külsejét pedig tegnapelőtt mutatta meg a VMA-n.

hirdetés
Döbbenetes fogyáson van túl Jonah Hill

Jonah Hill 16 hetes diétába kezdett, aminek meglett az eredménye: a színész megszabadult felesleges kilóitól, új testalkatát pedig a tegnapelőtti MTV Video Music Awardson mutatta meg.

A 27 éves színész közel 40 kilót dobott le magáról, aminek oka egy filmszerep volt. Ennek ellenére Jonah nem bánja, hogy lefogyott, hiszen mindig is pufók testalkattal rendelkezett. Állítása szerint fogyásának titka a motiváció volt, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy elérje a célját.

Jonah januártól dolgozott alakján, márciusban már látványos eredménye volt fogyókúrájának, de végső formáját most nyerte el.

A sztárvilágban nem ez az első eset, hogy valaki ennyire látványos eredményt ér el. Pár évvel ezelőtt Jack Osbourne is hasonlóan fogyott le.

Jonah 2010 júniusában és 2011. augusztus 28-án

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek