Starity

Lipcsei Betta a legszebb 15 között akar lenni

2011. szeptember 01. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lipcsei Betta, a 2011-es Miss Universe Hungary augusztus 22-e óta São Pauloban készül a döntőre.

hirdetés
Lipcsei Betta a legszebb 15 között akar lenni

A Sport 2 műsorvezetője, aki a Fej vagy írás című filmben is szerepelt már, a kiutazás előtt is megpróbálta a legjobb formába hozni magát, rengeteget edzett, és diétázott is. Jelenleg pedig járás- és táncpróbákon vesz részt a többi versenyzővel együtt. Azonban számos fotózáson, jótékonysági programokon és szponzoreseményeken is részt vettek már.

Miss Universe Hungary 2011 Románia és Belgium legszebb lányaival érteti meg magát a leginkább, a legesélyesebbeknek azonban Miss Koszovót és Miss Venezuelát tartja. A lány elmesélte, hogy nem az első helyre pályázik, de a legjobb tizenötben szeretne benne lenni. Betta nem izgul az eredmények miatt, ő úgy gondolja, hogy „mindenki, aki itt van, már nyert, és ekkora élmény csak egyszer adatik meg az életben.”

Amikor megkérdezték tőle, hogy milyen a kapcsolata a többi versenyzővel, ennyit felelt a Velvetnek: „Még az elején vagyunk, úgyhogy inkább az összetartás a jellemző, de abban nem vagyok biztos, hogy ez a verseny vége felé közeledve is megmarad.”

A legszebb tizenöt lányt szeptember nyolcadikán választja ki a zsűri.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek