Starity

Elszívták Tupac hamvait

2011. augusztus 31. 11:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás rapper megemlékezésén az Outlawz tagjai elszívták a rapper hamvait.

hirdetés
Elszívták Tupac hamvait

Tupac Amaru Shakur 1996. szeptemben 13-án hunyt el. Régóta kering az a pletyka, miszerint egykori zenésztársai betekerték a rapper hamvait egy füves cigibe, és elszívták. Young Noble és EDI Mean megerősítették a hírt, és elárulták, hogy ezzel csak 2Pac kívánságát teljesítették. Az ötletet a Black Jesus című dal szövege adta, melyben a következő áll: „last wishes, niggas smoke my ashes” ('az utolsó kívánságom az, hogy a niggerek szívják el a hamvaimat')

„Ha ezt kérte, akkor miért mondanánk ellent? Mi komolyan vettük, remélem, ő sem viccelt vele” – nyilatkozták az Outlawz tagjai a Vlad TV-nek adott interjúban.

A különös megemlékezésre a tengerparton került sor, ahol a banda tagjai elfogyasztották a rapper kedvenc ételeit, italait, és nagy röhögés közepette a zenész hamvait is.

„Levittünk egy csomó cuccot, amit szeretett, csirkeszárnyat, füvet, narancsízű üdítőt, mert Tupac ezekért a szarokért volt oda.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek