Starity

Olivia Wilde: „Trauma volt a válás”

2011. szeptember 01. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Doktor House színésznője, Olivia Wilde bizonytalannak érzi magát a válás után, bevallása szerint óriási trauma volt számára.

hirdetés
Olivia Wilde: „Trauma volt a válás”

Olivia Wilde és az olasz herceg, Tao Ruspoli válását 2011 márciusában mondták ki véglegesen, ez pedig nagyon megviselte Hollywood egyik legsikeresebb és legdögösebb színésznőjét.

„A válás számomra óriási trauma volt, kissé megalázva éreztem magam utána, bár sikerült valamennyire túlélnem a dolgot, de még mindig bizonytalan vagyok. De azt gondolom, hogy az az egészséges, ha az ember egy kis időt egyedül tölt, meg kell tanulni a másik nélkül is élni és boldogulni az életben, és nem úgy, hogy más valaki határozza meg az életünket” – mondta Olivia.

Persze a volt férjével nincs haragban, hiszen a mai napig is felhőtlen a viszonyuk. „A végére már nem nagyon működött a házasságunk, de nem bántam meg egy percet sem abból a kilenc évből, amit Tao mellett töltöttem. Még mindig nagyon jó barátok vagyunk, és az ő családja most már az én családommá is vált” – fejezte be a színésznő.

Úgy néz ki, Wilde kisasszony próbál túllépni exférje árnyékán, hiszen eddig már olyan színészekkel hozták hírbe, mint Justin Timberlake, Bradley Cooper vagy éppen Ryan Reynolds.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek