Starity

Labancz Lilla hatalmas lehetőséget kapott

2011. szeptember 01. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lány nemrég Danny Trejóval dolgozhatott a Counter Punch című filmben.

hirdetés
Labancz Lilla hatalmas lehetőséget kapott

Az Álom.net sztárja nemrég végezte el a New York-i Filmakadémiát, ezt követően pedig egy amerikai produkcióban vállalt szerepet. A film a Counter Punch címet kapta, s Lilla Danny Trejo – Con Air – A fegyencjárat, Desperado, Machete – oldalán bizonyíthatott a világnak.

Tavaly télen derült ki, hogy a Labancz család szeme fénye Amerikába készül, hogy színészetet tanuljon. A lányról azóta nem sok friss hír látott napvilágot.

„Szándékosan tűntem el, hogy szerencsét próbáljak a tengerentúlon. A nagy múltú New York-i Filmakadémiára jártam, ahol olyan szakemberek adtak órákat, mint a világhírű rendező, Steven Spielberg. Nemrég tettem záróvizsgát neves producerek előtt, ahol egy drámai jelenetet kellett eljátszanom. Kicsit tartottam ettől, mert a film világa jóval közelebb áll hozzám, mint a színpad, ennek dacára nagyon jól sikerült az előadás, és szép eredménnyel zártam az iskolát – mesélte Lilla a Blikknek.Egy bokszmenedzser barátnőjét, Christinát alakítom. Óriási megtiszteltetés, hogy Dannyvel dolgozhattam. Természetesen nem felejtettem el a gyökereimet, ha hazamegyek, meglátogatom a szüleimet, de mindenképpen visszajövök Amerikába, mert itt képzelem el az életemet és a karrieremet.”

A film forgatásait augusztus 29-én fejezték be, Danny mellett a rendező és Lilla kollégái is pozitívan nyilatkoztak a magyar szépségről. A Counter Punch valószínűleg a hazai mozikba is eljut, bár egyelőre pontos információk még nincsenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek