Starity

Válásáról nyilatkozott Marc Anthony

2011. szeptember 02. 20:08   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Exkluzív riportot készített Jennifer Lopez válófélben lévő férjével az ABS News televízió, amelyben az énekes elmondja saját verzióját tönkrement házasságukról.

hirdetés
Válásáról nyilatkozott Marc Anthony

Július 15-e, szakításuk bejelentése óta kerüli a riportereket Marc Anthony. Az énekesről egyébként is közismert, hogy nem szívesen beszél családjáról, az elmúlt időszakban azonban szinte bujkált a sajtó elől. Most is csak azért szólalt meg, mert elfogyott a türelme, elege lett a másfél hónapja tartó találgatásokból és rágalmakból.

A vele készült nyolc perces interjút szeptember 1-jén éjszaka adta le az ABC News televízió. Ebben Anthony egyértelműen tagadta, hogy megcsalta volna feleségét, és hűtlensége okozta a válásukat. „Volt egy légiutas-kísérő, volt egy pilóta… volt egy srác, aki mellettem ült a rehabon Houstonban…hallottam mindent” – nyilatkozta.

A valóság azonban Marc szerint mentes az ilyen szenzációktól: házasságuk egyszerűen már nem működött egy ideje. Érezték mind a ketten, ezért bár nehéz döntést kellett meghozniuk, mégsem volt sokkoló a lépés egyikük számára sem. „Ezek a dolgok csak megtörténnek – mondta. – Ez nem egy temetés, ez csak két ember, akik együtt voltak és rájöttek, hogy ez így nem tartható fenn.”

A riporter rákérdezett a Jada Pinkett-Smithszel kapcsolatosan elterjedt pletykákra is. Marc szerint ez a rágalmazás nevetséges, mert ők négyen (Will, Jada, Jennifer és Marc) évek óta barátok. Viszont tart attól, hogy gyerekeiket hogyan fogja érinteni a híresztelés.

Az ikrekkel kapcsolatban elmondta, hogy mindig az apjuk marad. Max és Emme sokszor lesznek nála, folyamatosan tartják a kapcsolatot egymással, szeretne részt venni az életükben. Jenniferről azt nyilatkozta, hogy mindig szeretni fogja. „Ő egy csodálatos, gyönyörű nő, csodálatos anya, és csodálatos barát.”

Kapcsolatuk nem ért véget, hiszen nevelik a gyerekeiket, és vannak közös projektjeik is. Mindig is támogatta JLo karrierjét, most is csak a legjobbakat kívánja neki a munkában.

Amikor végül a riporter magánéletére célozva arról faggatta, mi lesz a jövőben, készen áll-e a folytatásra, Anthony egy viccel ütötte el a kérdést.
„Ez olyan, mint azt kérdezni egy bokszolótól a 12. menetben, hogy nyugalomba vonul-e, vagy sem. Majdnem mindig azt mondják, »Én kész vagyok, befejeztem!«. Tudod, mire gondolok? Majd két héttel később kérdezd meg tőle! – nyilatkozta Marc, majd hozzátette: Úgyhogy, adj két hetet!"

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek