Starity

Labancz Lilla mentora Felicity Huffman

2011. szeptember 03. 12:12   |   Szerző: Becky Dí

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Labancz Lilla elvégezett egy kurzust a New York-i filmakadémián, és egy hollywoodi filmben is kapott szerepet. A színésznő összebarátkozott a Született Feleségek sztárjával, Felicity Huffmannel.

hirdetés
Labancz Lilla mentora Felicity Huffman

Nemrég kiderült, hogy az Álom.net sztárja nyolc hónapja Amerikába költözött. A filmakadémián színészi kurzust végzett, és hírességekkel is kötött barátságot. A Bors napilap egy fényképre tett szert, melyen Lilla átkarolva látható a sorozat Lynette Scavójával.

Kiderült, hogy egy szereplőválogatáson találkoztak, majd nem sokkal utána a mester és tanítványa kapcsolatból barátság lett a Golden Globe-díjas színésznő és Labancz Lilla között.

„Los Angelesben, a Universal Studios épületkomplexumában találkoztak egy szereplőválogatás során. Felicity nagyon kedves Lillával. Sokat segít neki a tanácsaival, egyengeti a pályáját” – nyilakozta a magyar lány közeli munkatársa, akinek sokat mesélt erről a kapcsolatról.

Talán ez is közrejátszott abban, hogy Lilla bekerült egy hollywoodi produkcióba. A Counter Punch című filmben kapott fontos szerepet, így a közeljövőben Danny Trejo oldalán fog játszani, melyben egy bokszmenedzser barátnőjét formálja meg.


Fotó: Bors

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek