Starity

Három héten belül megjelenik Alekosz könyve

2011. szeptember 04. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyszabású rendezvényen találkozott a Tabu Tv csapata a VV4 győztesével, aki beszámolt arról, hogy milyen meglepetéseket tartogat nekünk őszre.

hirdetés
Három héten belül megjelenik Alekosz könyve

„Hogyan kell elképzelni az én pihenésemet? Ezek a közönségtalálkozók azért nem annyira megterhelőek. Valahol felelősség és munka, de azért ebben benne van egy jó nagy adag lazítás is. Mikor odamegyek a helyszínekre, azért én is lazítok a szimpatizánsokkal együtt. Konyakozunk, szivarozunk, pálinkázunk, ahogy mondtad. Ott azért megvan a lazítás, megvannak a hölgyek is, ez egy nagyon hangulatos nyár volt ám” – mesélte nyári élményeit a tabutv.hu riporterének Alekosz, aki a későbbiekben elárulta, hogy két meglepetést is tartogat, melyeket hamarosan mind olvashatunk, illetve hallgathatunk.

„Először is a könyvre vagyok nagyon ráállva, hogy rendben menjenek az események, körülbelül három héten belül ki fog jönni. Először meg fogom várni, hogy milyen lesz a visszajelzés, és utána döntöm el, hogy más témában is jelentessek meg anyagokat könyv formájában, vagy pedig itt hagyjam abba. Aztán, ha ennek vége, szeretnék egy lemezt is elkészíteni, amin tíz szám lesz. Legfőképpen magyar számok, slágerek, egy kis mulatóssal megfűszerezve” – számolt be a Való Világ 4 győztese, aki úgy gondolja, hogy hasznos lesz a könyv mindenki számára.

„Én a könyvet nagyon hasznosnak ítélem meg, ha magamból indulok ki, ha én ValóVilág-néző lennék, és szeretnék valakit, aki történetesen a győztes, akkor én nagy örömmel fogadnám a könyvét, mert ez a könyv az első naptól kezdve az utolsóig tartalmazza a dolgokat. Fordított Világ címmel fog megjelenni, és azért ez a címe, mert nagyon sok minden máshogy látszott, mint amilyen valójában volt bennem” – zárta mondandóját Alekosz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek