Starity

Repül a My Chemical Romance dobosa

2011. szeptember 04. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kirúgták Mike Pediconét, aki 2010 óta dobosa volt a My Chemical Romance-nak.

hirdetés
Repül a My Chemical Romance dobosa

Frank Iero – a banda gitárosa – kijelentése a My Chemical Romance hivatalos oldalán őszintén ledöbbentette a rajongókat.

Sziaszok,

Sok sz*rság történt tegnap este, és mielőtt a blogok elkezdenek elfajulni és hazugságokat írogatni, szeretnénk, ha mindenki tőlünk hallaná az igazat... de kérlek, figyeljetek, mivel ez az egyetlen alkalom, hogy erről beszélünk. A kapcsolat a My Chemical Romance és Michael Pedicone között megszűnt. Elkapták, amint a bandától lopott, és ezt a rendőrségnek is bevallotta, a tegnap esti auburni fellépésünk után, Washingtonban. Összetört a szívünk, és megrándult a gyomrunk, mikor kiderült a dolog. A bandában senkinek nem áll szándékában beperelni Mike-ot, vagy tovább bonyolítani a helyzetet, mint amennyire szükséges. Csak azt akarjuk, hogy eltűnjön az életünkből. Az emberek, akik ebben a zenekarban játszanak, egy család, és egy családban a tagoknak nem kellene kihasználniuk a másikat, ahogyan ő tette. Mi most továbblépünk, és reméljük, találunk egy új dobost, mire fellépünk Salt Lake Cityben. A show-nak folytatódnia kell.
XOMCR”

Nem sokkal később Pedicone a következőt tweetelte:

Ami történt, sokkal bonyolultabb, mint amilyennek hangzik, de valóban hibáztam. Sosem állt szándékomban bántani a bandatagokat, vagy titeket [rajongókat].”

Salt Lake Cityben végül a Dead Country dobosa, Jarrod Alexander lépett fel a bandával.

Azt még nem tudni pontosan, ki lesz a végleges dobosuk, de sok rajongó szeretné, ha Bob Bryer, a zenekar volt tagja visszatérne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek