Starity

Lola a harmónia mellett kampányol

2011. szeptember 06. 13:01   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekesnő elítéli azokat, akik csak a maguk széppé tétele miatt vállalják a plasztikai műtéteket, valamint ellenzi, ha valaki tönkreteszi a környezetet.

hirdetés
Lola a harmónia mellett kampányol

Lola fiatal kora ellenére rendkívül fontosnak tartja a környezet védelmét. Az énekesnő ezért is mondott igent a nyár végén megrendezett, a National Geographic által szervezett eseményre, melyen rajta kívül több magyar híresség is részt vett.

A sztár nemcsak a környezet védelmére szerette volna felhívni a figyelmet, hanem szerinte az is nagyon fontos, hogy békében és harmóniában legyünk önmagunkkal. Éppen ezért azt nyilatkozta a StoryOnline magazinnak, hogy elítéli a túlzott plasztikázást, annak ellenére, hogy ez manapság nagy divat.

Szerinte jobban oda kellene figyelnünk az egészségünkre és a rendszeres testmozgásra. Elmondta továbbá azt is, hogy a fittség mellett elég egy jó smink és egy trendi ruhadarab, és máris jól érezhetjük magunkat a bőrünkben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek