Starity

Fürdőruhában is szexik!

2011. szeptember 06. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyáron bizony nehéz elrejteni az apró hibákat, pláne, ha a paparazzók még a nyaraláson is követik az embert. Vannak azonban sztárok, akiknek nincs mit takargatniuk.

hirdetés
Fürdőruhában is szexik!

Bár hivatalosan már véget ért a nyár, talán egy pillanatra mi is a tengerparton érezzük magunkat, ha ezekre a fotókra pillantunk. Lássuk csak, kik néztek ki a legtökéletesebben 2011 nyarán.

Ashley Tisdale büszkén pózol malibui vakációja során, hiszen nincs mit rejtegetnie. A színésznő megérdemelte a pihenést a Hellcats forgatása után, de úgy néz ki, az edzést most sem adta fel.

Gwyneth Paltrow, aki köztudottan mindig is súlya megszállotja volt, két szülés után, közel a negyvenhez is tökéletesen néz ki fürdőruhában – egyetlen gramm felesleg sincs rajta.

Bár alig töltötte be a tizenkilencet, Selena Gomez sem panaszkodhat. Fiatal kora ellenére rendkívül nőies idomokkal büszkélkedhet a sztár.

A nők nagy kedvence, Matthew McConaughey sem veszített izomzatából. Még nyaralás alatt is karbantartotta a testét, hiszen szorgalmasan futott a tengerparton.

Bár a 90210 Liamjének, Matt Lanternek nem sok jutott a pihenésből, hiszen nyáron már aktívan forgatták a negyedik évadot, a forgatás során a rajongók nagy örömére bizony ledobta a pólóját a sorozat ügyeletes szépfiúja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek