Starity

Geszti: „Nem a kapcsolatok hozzák a sikert”

2011. szeptember 07. 18:06   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tabu Tv riportere a Nemzeti Vágta sajtótájékoztatóján az esemény megálmodóját, Geszti Pétert kérdezte sikerének titkáról, és arról, milyen célokat szeretne megvalósítani a közeljövőben.

hirdetés
Geszti: „Nem a kapcsolatok hozzák a sikert”

„Én sose úgy gondolok magamra, mint sikeres emberre, hanem olyan emberre, akinek rengeteg feladata és elképzelése van, amit szeretne megvalósítani. Ha arra vagy kíváncsi, hogy ez hogy jön össze, akkor a válaszom az, hogy rengeteg munkával egyrészt. Ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni. Másrészt pedig meg kell nyugtatnom a magyar nézőket, hogy nem a kapcsolatok miatt jönnek össze általában a dolgok, hanem a sok munka miatt, mely sok munka, ha eredményeket hoz, akkor hoz kapcsolatokat, de fordítva szerintem nem működik. A másik pedig, hogy talán jókor, jó ütemben érzek meg néhány dolgot, hogy mikor mivel érdemes foglalkozni, és ami még fontosabb, hogy mindig remek embereket találok magamnak, akikkel szuper csapatot lehet alkotni, és akikkel létre lehet hozni akár ilyen dolgokat is, mint a Vágta” – árulta el a siker receptjét Péter a Tabu Tv nézőinek.

Felmerül a kérdés, hogy a népszerű énekesnek ennyi munka mellett mennyi ideje jut a családjára, akik a legnagyobb boldogságot jelentik számára: „Mindig kevesebb időt tudok a családomra fordítani, mint amit szeretnék, meg főleg amennyit a feleségem szeretné, hogy foglalkozzam velük, és teljesen igaza van, így aztán mindig van egy kis lelkifurim, de hát mindig elragad magával valami.”

„Azt szeretném elérni, hogy egy nyugodt, toleráns és jól fejlődő országnak legyek az állampolgára. Másrészt szeretném, hogy a Gringo Sztár most szépen befutná azt a pályát, amire szánom ezt. Harmadrészt azt szeretném, ha idén is a Vágta le tudna úgy futni, hogy sérülés nélkül menjenek a versenyek. Negyedrészt pedig szeretnék írni egy új musicalt, és szeretnék még egy-két új nagyobb rendezvényt megvalósítani, amelyek itt köröznek a fejemben” – fogalmazta meg célkitűzéseit a pörgő nyelvű dalszövegíró.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek