Starity

Novemberben leszállnak a VS angyalai

2011. szeptember 07. 21:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Doutzen Kroes, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Chanel Iman, Candice Swanepoel – néhány név a Victoria's Secret angyalai közül, akiket hamarosan a márka 2011-es divatbemutatóján is láthatunk.

hirdetés
Novemberben leszállnak a VS angyalai

A Victoria's Secret 2011-es divatbemutatóját az amerikai CBS közvetíti november 29-én, kedden, de a későbbiekben látható lesz a márka hivatalos YouTube-csatornáján is.

Ebben az évben az Angyalok között olyan topmodellek is felbukkanhatnak, akiket tavaly nem láthattunk – Miranda Kerr és Doutzen Kroes –, valamint az ismerős arcok is ugyanúgy szerepelni fognak a divatbemutatón, mint eddig – Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Candice Swanepoel stb.

A rendező idén Hamish Hamilton lesz. A VS műsorában a felvonulás mellett lesznek riportok a modellekkel, interjúk a sztárokkal és backstage-videók is.

A pontos fellépőkről, a modellek listájáról jelenleg nincsen megerősített információ. Tavaly Akon és Katy Perry kápráztatta el a közönséget műsorával, de már Will.I.Am, Justin Timberlake és a Spice Girls is énekelt a Victoria's Secret-kifutón.

Katy Perry előadása a tavalyi, 2010-es Victoria's Secret Fashion Show fináléjában

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek