Starity

Trace Cyrus és Ashley Tisdale

2010. június 24. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, Trace Cyrus eléggé unja magát mostanában, elvégre karrierje mély ponton van, a kutya se törődik vele. Éppen ezért ellentmondásos kijelentésekkel próbálja felhívni magára a figyelmet. Most éppen Ashly Tisdale-t savazza a Twitteren.

hirdetés
Trace Cyrus és Ashley Tisdale

„Rengeteg celebbel találkoztam és ismertem meg őket közelről. De a legrosszabb közülük, akit megismertem életem során egyértelműen Ashley Tisdale. Soha nem láttam még olyan embert, aki ennyi szennyet össze tudna rólam pletykálni a hátam mögött. Nem is ismersze engem, te ribanc!”

Nem tudjuk, mi történhetett kettejük között: egyesek szerint az, hogy Ashley nem akart randizni annó Cyrus úrral pusztán azért, mert ő Miley bátyja. Mások szerint annyi áll a történet fókuszában, hogy Trace-re egyszerűen a kutya se kíváncsi, ezért fel akarja hívni valahogy magára a figyelmet. Elvégre perpill sajnos még Noah Cyrus „piaci értéke” is magasabb, mint az övé…

Ti mit gondoltok erről?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek