Starity

Wolf Katit várja a holnap

2011. szeptember 09. 11:11   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wolf Kati az Eurovíziós Dalverseny után sem vett vissza a tempóból: új albumán dolgozik, de még mielőtt a teljes hanganyagot kézhez kapnánk, legújabb dala ma reggel debütált a Morning Show-ban.

hirdetés
Wolf Katit várja a holnap

Wolf Kati, aki magyar és külföldi rajongókkal egyaránt büszkélkedhet, most megjelentette legújabb dalát, amely a Vár a holnap címet kapta. A szerzeményen – elődjéhez híven – a Rakonczai–Rácz páros dolgozott.

A Szerelem, miért múlsz? hetekig vezette a magyar rádiós listát, angol változata többek között a brit és a svéd slágerlistákra is felkerült. Habár Kati rengeteg határon túli felkérést kapott, ő nem szeretne nemzetközi karriert, a magyaroknak szeretne énekelni, de ezt a dalt fel fogja énekelni angol nyelven is.

Sokan viszont azon az állásponton vannak, hogy nemhiába szeptember 1-je után jelent meg a dal, ugyanis attól az időponttól kezdve (egészen márciusig) választhatják ki a képviselő országok azokat a szerzeményeket, amelyeket a jövő évi Eurovízióra küldenének.

Hogy vajon igazak-e ezek a feltételezések, az majd időben kiderül, de az biztos, hogy a rajongóknak nem kell már sokáig várniuk Kati új lemezére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek