Starity

Céline Dion is betörők áldozata lett

2011. szeptember 09. 15:03   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Betört egy 36 éves férfi Céline Dion házába – hogy aztán ott egyen egy kicsit a hűtőből! Mikor pedig a rendőrök megérkeztek a helyszínre, éppen a fürdőkádba készült beülni.

hirdetés
Céline Dion is betörők áldozata lett

Manapság már nem ritka, hogy betörésről hallunk, hiszen napjainkban egyre több ember vetemedik csalásra, lopásra és hazudozásra. Vannak, akik hétköznapi emberek életét forgatják fel, ám olyanokról is sokszor hallani, akik sokat kockáztatva celebek luxusvillájába lopóznak be. Általában pénzt visznek el, de néha-néha felbukkan egy-egy furcsa, érthetetlenül gondolkodó bűnöző: ilyennel találkoztak Céline Dion otthonában is.

Az énekesnő – aki családjával együtt szerencsére éppen nem tartozókodott otthon a történtek alatt – elég kínos helyzetben találta magát, amikor rádöbbent, hogy egy férfi betört az otthonába, kiette a hűtőjét, és meleg fürdőt készült épp venni a kádjában.

A 36 éves Daniel Bedardot azután kapták el, miután betört az énekesnő montreali luxusházába, ezzel beindítva a riasztót, amelyhez kihívták a rendőröket. A férfi átmászott az udvar kerítésén, talált egy nyitott garázsajtót, amelyen át sikerült bejutnia a házba. Mikor sikeresen végrehajtotta tervét, besétált a konyhába, és vidáman elkezdett falatozni.

„A gyanusított éppen lejött a lépcsőn, és megkérdezte a rendőröket: »Hé, srácok, hát ti meg mit kerestek itt?«, mire ők kérdéssel válaszoltak: »Maga mit keres itt?«” – nyilatkozta a rendőrség szóvivője, Franco di Genova. Mint kiderült, a rendőrökkel való találkozásakor éppen abbahagyta az evést, és a fürdőkádba készült beülni.

Nem ez volt az első eset, hogy be akartak törni Céline Dionhoz – bár ez az első, hogy sikerült is. 2009-ben már egy férfi hasonló módon átmászott a kerítésen, mint az említett Daniel Bedard, de őt még a házba belépés előtt megállították a biztonsági őrök.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek