Starity

Furcsa celebpárok

2011. szeptember 12. 10:10   |   Szerző: Phannie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kilenc olyan celebpárt gyűjtöttünk össze, akik valamikor régen randevúztak. Akadtak olyanok, akik jól mutattak együtt, de vannak, akikről nem is gondolnánk, hogy közük volt egymáshoz.

hirdetés
Furcsa celebpárok

Az élet néha furcsa dolgokat produkál, és igen eltérő embereket hoz össze. Nincs ez másként a sztárvilágban sem. A celebek között is akadnak olyanok, akikről nem is feltételeznénk, hogy valaha is kavartak egymással. Íme a legfurcsább celebszerelmek.

Drew Barrymore és Tom Green

A két színész nemcsak hogy randizott, de össze is házasodtak 2001-ben. A nagy szerelemnek válás lett a vége, mindössze hat hónap kevésbé felhőtlen házasság után. Érdekes, hogy a legfőbb ok, amiért különváltak, hogy Drew féltékeny volt a nem túl jóképű Tomra. A hírek szerint a népszerű színésznő terhes is volt Tomtól, de elvetélt.

Aaron Carter és Lindsay Lohan

Aaron Carter, a Backstreet Boysból ismert Nick öccse randizgatott Hilary Duffal és Lindsay Lohannel is. Egyik szerelem sem volt hosszú életű. Elmondásuk szerint még gyerekek voltak egy igazi kapcsolathoz.

Scarlett Johansson és Josh Hartnett

A pár 2006-ban jött össze, de a hirtelen fellángolt szerelem hamar el is illant. Mindketten elfoglaltságukra hivatkozva mondták ki, hogy vége, de a színésznőt jobban megviselte az eset. Valószínűleg inkább Josh hűségével voltak problémák.

Stacy Ferguson és Justin Timberlake

Talán ők a legviccesebb páros. A Black Eyed Peas együttes énekesnője 23 éves korában kezdett járni az N'sync együttes énekesével, aki akkor mindössze 16 éves volt. A kapcsolat nem lehetett túl tartalmas, de Fergie állítja, hogy a kis kalandjuk akkor esett meg, mikor még Justin és Britney románca csak alakulóban volt.

Michael Jackson és Brooke Shields

Michael azt írta életrajzi könyvében, hogy több volt közte és Brooke Shields között, mint szimpla barátság. A színésznő szerint azonban a pop királya és ő csupán nagyon közeli barátok voltak és semmi több. Valószínűleg már soha nem derül ki, mi az igazság.

Sarah Jessica Parker és Robert Downey Jr.

A két színész még akkor járt együtt, amikor Robertnek súlyos kábítószer-problémái voltak. A férfi akkoriban nem sokat tudott magáról és a világról. Később egy interjú során elmondta, hogy Sarah segített neki a leszokásban, de 7 év után a nő már nem bírta mellette, és ezért szakítottak.

Cher és Tom Cruise

Ők az a páros, akik talán a legkevésbé illenek össze. Tom és Cher a 80-as években randevúztak, és a színésznek viszonya is volt a dívával. A népszerű akcióhős nem szívesen emlegeti fel élete ezen időszakát, így ennek a párnak a kapcsolatát is sötét homály fedi.

Christina Applegate és Brad Pitt

Christina akkoriban sok időt töltött az ifjú titánnal. Komoly kapcsolat volt kialakulóban köztük, de a hírek szerint a szőke szépség vetett véget a románcnak, mert beindulóban volt karrierje. Akkoriban nem is gondolta, hogy annak a srácnak mutatott ajtót, aki később Hollywood egyik legsikeresebb színésze lett.

Kelly Preston, Charlie Sheen és George Clooney

A színésznő mára már megállapodott. Egy szintén híres fiatalemberhez ment hozzá, aki nem más, mint John Travolta. Azonban Kelly fiatalkorában nem volt éppen egy angyal. Tipikusan mindig a rosszfiúkkal randizgatott, köztük Charlie Sheennel és George Clooney-val is volt egy-egy rövidebb viszonya. Akkoriban Kelly kapta meg George híres malacát a férfi szerelmének zálogaként, de George az állatot szakításuk után visszavette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek