Starity

Sarah Butler a rák ellen harcol

2011. szeptember 10. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Köpök a sírodra sztárja is beállt azok közé, akik a mellrákban szenvedő nőknek szeretnének segítő kezet nyújtani.

hirdetés
Sarah Butler a rák ellen harcol

Sean Decker felkérte a horror szerelmeseit egy jó ügy támogatása érdekében: a Los Angeles-i, mellrákban szenvedő nőknek gyűjtenek támogatást, mellyel fizetni tudják kezeléseik költségeit. A programban természetesen rengeteg horrorszínésznő vesz részt, akik igen jól jönnek ki a dologból, hiszen amellett, hogy ösztönzik az embereket, sok új rajongót tudhatnak magukévá.

A Bowling for Boobies nevű alapítvány pénzügyi segítséget nyújt azon mellrákban szenvedő nők számára, akik küzdenek a megélhetésért klinikai kezeléseik fedezései miatt. A jótékonysági szervezet idén hetedszerre lép fel a mellrák ellen, s október 23-án saját rendezvényt szerveznek.

Ezúttal olyan sztárok csatlakoztak a kampányhoz, mint a Köpök a sírodra sztárja, Sarah Butler, Gabby West vagy Cerina Vincent.

„Ismét eljött az idő, amikor segítő kezet nyújthatok a mellrákban szenvedő nőknek” – csiripelte a színésznő néhány órája, aki már toborozza rajongóit a jótékony cél érdekében.


A 2011-es színészcsapat

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek