Starity

Sarah Lancaster anya lett

2011. szeptember 13. 01:01   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőről már télen tudni lehetett, hogy kisbabát vár, azonban csak most, közel három hónappal első gyermeke születése után osztotta meg mindenkivel az örömteli hírt.

hirdetés
Sarah Lancaster anya lett

A 31 éves színésznőről, Sarah Lancasterről – akivel a Miért pont Brian? és a Chuck című sorozatokban találkozhatunk – februárban derült ki, hogy feleségül ment ügyvéd barátjához, Matthew Jacobshoz, valamint hogy nyárra várja első gyermekét.

Sarah a minap erősítette meg a People magazinnak, hogy a kisfia június 29-én, Los Angelesben jött világra 3,6 kilogrammos súllyal, és az Oliver Michael Jacobs nevet kapta.

„Annyira boldognak érezzük magunkat minden percben, amit a kisbabánkkal tölthetünk” – osztotta meg boldogságát mindenkivel a színésznő.

Sarah-t a nézők legközelebb az október 21-én, az ötödik évaddal visszatérő Chuck című sorozatban láthatják majd, ahol Ellie karakterét formálja meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek