Starity

VV5: Seherezádé a második villalakó

2011. szeptember 13. 23:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedd este lezajlott a Való Világ 5 második beszavazóshow-ja, melyben a szenvedélyes nők kategóriában induló amazonok küzdöttek egymással.

hirdetés
VV5: Seherezádé a második villalakó

A kedd esti adásnak szenvedélyes nőkről kellett volna szólnia, ehelyett három affektáló műanyagbabát kaptunk, akik Mónika-show-ba illő hangos szócsatákkal vívtak a nézők kegyiért. A maximalista Szilvi, a harcos beállítottságú Bea és a temperametumos Seherezádé versenyzett azért, hogy valamelyikük beköltözhessen a Való Világ 5 luxusbörtönébe.

Az egész műsor egy kakasviadalra hasonlított, néha még a műsorvezetőt, Lilut is alig hagyták szóhoz jutni. Az önbizalomcsatákból végül szerencsés győztesként a Rómában élő Seherezádé került ki, aki a szavazatok 50%-át kapta a közönségtől. A szőkeségről megtudtuk, hogy számára a külsőségek a legfontosabbak, gyerekkora óta imádja a csillogást, a pörgést és a jövés-menést. Elmondása szerint ő a médiába született.

Férfi olvasóinkat le kell, hogy lombozzuk, ugyanis a szenvedélyes hölgy komoly párkapcsolat mellett vonul be a négy fal közé, így valószínűleg nem ő lesz az, aki legelőször ledobja gátlásait a műsorban. Ezenkívül a lány korábban már leszögezte: nem szexelne a házban a fődíjért.

A villába másodikként tehát egy szőke szépség fog beköltözni a tegnap beszavazott Dukai Gergővel, az X-Faktor után, szombaton. Szerdán este pedig folytatódik a beszavazás, ezúttal a dumagépek mérkőznek egymással a Villába jutásért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek