Starity

Megérkezett az új Breaking Dawn-előzetes!

2011. szeptember 14. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight – Breaking Dawn című film első előzetesét még a nyáron láthattuk. Most megérkezett az új két és fél perces változat.

hirdetés
Megérkezett az új Breaking Dawn-előzetes!

A Breaking Dawn című film már most fiatalok és idősebbek ezreit őrjíti meg, és hatalmas érdeklődés övezi a filmes berkeken belül is. Az első, júniusban megjelent trailer már felcsigázta a kedélyeket, és kaptunk egy-egy kis villanást az esküvőből is. A szeptember 14-én megjelent két és fél perces kisfilm azonban már többet megmutat, és Bella terhességéről is kapunk egy kis ízelítőt.

Bella ruhája még mindig titokban marad előttünk, hallhatunk viszont egy rövid részt az esküvői fogadalomból, és kicsit jobban belepillanthatunk a nászéjszaka eseményeibe. Jake vajon tényleg kiáll a lány mellett? A Volturinak mi lesz a következő lépése? Vajon az örökké meddig tart? Aki nem olvasta a könyvet, annak még várnia kell, de minden kiderül 2011. november 18-án a Breaking Dawn első részéből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek