Starity

Veszélyt jelent számunkra Heidi Klum

2011. szeptember 16. 12:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Heidi Klum vírust küld a számítógépedre. Mindez egy listából derül ki, amiben összegyűjtötték azokat a sztárokat, akik a legveszélyesebbek az interneten.

hirdetés
Veszélyt jelent számunkra Heidi Klum

Hackerek áldozatai lehetünk, ha Mila Kunis vagy Katherine Heigl nevére keresünk rá az interneten – derült ki a McAfee listájából. Összegyűjtötték azokat a hírességeket, akik veszélyt jelentenek a számítógépünk számára.

Az első helyen Heidi Klum végzett. Ha az ő nevét írjuk be a keresőbe, akkor tíz találatból minimum egy weboldal biztosan vírusos. A második Cameron Diaz lett, de nála már kisebb a kockázat, mint a Victoria Secret's egykori modelljénél.

A férfiak közül Piers Morgan a legveszélyesebb, de Brad Pitt is megtalálható a listán, aki Emma Stone-nal és Rachel McAdamsszel osztozik a tizedik helyen.

Adriana Lima oszlopos tagnak számít, tavaly hatodik volt, idén már csak a nyolcadik. Az összeállításban helyet kapott még a 2009-es „győztes”, Jessica Biel és Anna Paquin is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek