Starity

VV5: ismét szőke cicababa került be a villába

2011. szeptember 15. 23:11   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb Barbie-babával gyarapodott a luxusbörtön. Csütörtök este a nézők a valóságshow egyik legfontosabb szereplőjéről döntöttek, aki izgalmassá teheti a műsort.

hirdetés
VV5: ismét szőke cicababa került be a villába

Kinga, Reni és Viki a cselszövők kategóriában mérkőztek meg egymással, és egyikük sem riad vissza, ha bosszuállásról van szó. A hármas – és korántsem csendes – csatából végül az anyagi jóléthez szokott, elkényeztetett Barbie-baba került ki győztesként, aki a műsor kezdete óta vezetett a szavazásban, és ezt a végére is megtartotta.

Az biztos, hogy nem szenved önértékelési problémákkal, ugyanis elmondása szerint azért fog ő nyerni, mert nemcsak bájos, cuki és szép is, de úgy fogja villatársait manipulálni, hogy a végén ő kerüljön ki győztesként. VV Kinga a cselszövők cselszövőjének tartja magát, aki egy atombomba lesz a villában, és kész kést szúrni lakótársai hátába.

Taktikáját már a beszavazóshow-n megmutatta, és nem rejtette véka alá véleményét a kedden beszavazott Seherezádéról sem, aki szerinte álszent és kétszínű.

A cselszövők és az összeférhetetlenek a műsor gerincét is képezhetik, hiszen ők tehetik izgalmassá a show-t, akik sunyi trükkjeikkel és jól megtervezett stratégiáikkal felülkeveredhetnek lakótársaikon.

Az eddigi beszavazottak szombaton költöznek be a megújult villába, de holnap és holnapután további lakók csatlakoznak hozzájuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek