Starity

Justin Bieber csillagot kapott

2011. szeptember 17. 19:07   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber a kövezetbe épített csillagot kapott szülőhazájában, Kanadában.

hirdetés
Justin Bieber csillagot kapott

Justin Bieber nemrég abban a megtiszteltetésben részesült, hogy egy járdába épített csillagot kapott szülővárosában, a kanadai Stratfordban.

Nem is olyan régen Justin még csak egy átlagos kanadai kisfiú volt, aki azzal próbálta egyedülálló anyukáját segíteni, hogy egy utcai lépcsőn gitározott és énekelt, hátha valakinek megtetszik, és megszánja néhány dollárral. Azóta ez a kisfiú hatalmas énekessé nőtte ki magát, teltházas koncerteket ad, és egy percig sem kell aggódnia sem a maga, sem édesanyja megélhetéséért.

Viszont a fiú sosem felejtette el, hogy honnan indult, és éppen ezért az előbb említett lépcső aljában lévő járdát ma már egy csillag díszíti, az énekes nevével ellátva.

„Felébredtem, és láttam, hogy kaptam egy e-mailt, melyben az állt, hogy kaptam egy csillagot arra a helyre, ahol régen utcazenészkedtem a szülővárosomban – csiripete pénteken a Twitteren Bieber. – Álmodj nagyot, és köszönöm.”

Majd hogy mindenki tudja, miről beszél, egy képet is közzétett a csillagról, ami alatt még egyszer köszönetet mondott rajongóinak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek