Starity

A Magic World Media nagy váltása!

2010. június 25. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

L.L. Junior managmentje 10 év után a név változtatás mellett döntött. Ha valaki a Magic World Mediát akarja megtalálni, új, modern nevükön SkyForce-ként kell keresni őket.

hirdetés
A Magic World Media nagy váltása!

L.L. Junior sokak örömére már több, mint 10 éve színpadon van és managementje a változás mellett döntött. L.L. Junior hivatalos weboldala új külsőt kapott, de emellett az egész produciós iroda is nevet váltott. Ezentúl ha valaki a Magic World Mediát keresi, a keresőkbe Skyforce-ként fogja megtalálni.

A weboldalak egyéni, modern külsővel gazdagodtak, de még meglátható a változás frissessége, hogy a menüpontok nem használhatóak, valamint sablon weboldalakra jellemező tartalmakat lehet találni.

A név változtatás a volt Magic World Media énekeseire Nótár Maryre és Stefanora is kiterjednek. Hogy a jövőben, a weboldallal, illetve az énekesek karrierjével kapcsolatban milyen újítások lesznek, egyelőre rejtély, de a rajongók reménykedve várják az újdonságokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek