Starity

Elsírta magát a színpadon Marc Anthony

2011. szeptember 18. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eluralkodtak érzelmei a frissen vált Marc Anthony felett, legutóbbi koncertjén ugyanis elsírta magát.

hirdetés
Elsírta magát a színpadon Marc Anthony

Elefántkönnyeket hullajtott a válásából nemrég szabadult Marc Anthony. Jennifer Lopez exférje ugyanis pénteken születésnapi koncertet adott a miami Viceroy Hotelben – 150 közeli barát társaságában –, amikor ez alkalomból énekelni kezdték neki a Happy Birthdayt.

Miután felköszöntötték, folytatta tovább az éneklést. Többek között spanyolul dalolt, és még az Until I Met You-t is elénekelte, mely Jenniferről és a szerelemben való szenvedésről szól. Ezek után tinédzser lánya, Ariana egy háromemeletes fekete-fehér tortával lepte meg.

„Ki mondhatná el magáról, hogy így tölti a születésnapját? Nagyon szerencsés ember vagyok. Olyan, mintha otthon lennék. Köszönöm, hogy mindnyájan megjelentetek” – nyilatkozta Anthony a zártkörű koncert alatt, s ez már túl sok volt számára, és könnyekig hatódott.

Mialatt Marc boldogan ünnepelt, Jennifer is tette a dolgát, hiszen lencsevégre kapták Hollywood egyik szívtiprójával, Bradley Cooperrel. A színész azonban nemrég cáfolta a pletykákat, és elmondta, nem jár senkivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek