Starity

Marie Mai: „Jöhet a baba”

2011. szeptember 18. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marie Mai csak pár hete ment férjhez, de máris a gyerekvállaláson gondolkozik.

hirdetés
Marie Mai: „Jöhet a baba”

Marie Mai és barátja, Fred St-Gelais csak pár hete esküdtek meg a Hawaii-szigeteken, de a csinos énekesnő máris a gyermekvállaláson gondolkodik. Kérdéses, hogy a rengeteg munka mellett lesz-e ideje ezzel foglalkozni. Erről mesélt a francia LOU LOU magazinban.

„Nagyon régóta szeretnék már egy kisbabát, mondtam is néhányszor Frednek, de egyszer sem gondoltam komolyan, viszont a házasság után elgondolkodtam rajta. Azóta vágyom rá, mióta a nővérem szült, csodás érzés volt a kezemben fogni a kisfiát.”

Ám az énekesnő megállás nélkül dolgozik angol nyelvű korongján, melyhez jelenleg is kiadót keresnek.

„Az albumom megjelenését 2012-re tervezzük, ám ha közbeszólna egy baba, valószínűleg tolódna egy-két évet, mert elsősorban a családom lenne a fontos, de a koncerteket nem szeretném abbahagyni, még egy évre sem, mert nekem a rajongóim is fontosak, és imádok színpadon állni” – fűzte hozzá Marie Mai.

Ezek után lehetséges, hogy a 27 éves énekesnő eltűnik egy időre a köztudatból, de az is előfordulhat, hogy eltolják egy-két évvel a gyermekvállalást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek